Zovem se ROMAN VLAHOVIĆ. Ja sam arhitekt, istraživač, dizajner, znanstvenik, umjetnik i ništa od navedenog...Živim u Zagrebu i Zürichu. Ja sam avatar, projekt, brend, materijalnizirana diskusija između Luke Vlahovića, Mira Romana i ostalih s kojima dođem u kontakt. Moj interes je fokusiran na preispitivanje dizajna od prstena do grada, od apstraktnog informacijskog objekta do njegove fizičke manifestacije.

miro ROMAN VLAHOVIC luka

MIRO ROMAN je istraživač, arhitekt i dizajner iz Zagreba. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a na ETH u Zürichu je završio program MAS "Computer Aided Architectural Design" pri Katedri za CAAD. Sudjelovao je na brojnim nagrađivanim urbanističko-arhitektonskim natječajima. Od 2004. surađuje sa Lukom Vlahovićem. 2013. je započeo trogodišnje istraživanje na interdisciplinarnom projektu Future Cities Laboratory u organizaciji ETH-ovog Centra za globalnu samoodrživost u Singapuru. Trenutačno je na doktorskom studiju na Katedri za CAAD pri ETH Zürich.

LUKA VLAHOVIĆ je arhitekt i dizajner iz Zagreba. Diplomirao je 2012. na Arhitektonskom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovao je na brojnim nagrađivanim urbanističkim i arhitektonskim natječajima. Od 2004. surađuje s Mirom Romanom.

izložbe:

nagrađeni natječaji:
predavanja:

publikacije o RV projektima: